Nano4life tuotteiden maahantuonti ja myynti

NANO FINLAND OY
SUOMEN VIRALLINEN NANO4LIFE TUOTTEIDEN MAAHANTUOJA

Myös korjaus- ja pinnoitustyöt yrityksille ja kotitalouksille

Puhtaiden ja kulutusta kestävien pintojen tekijä

NANO FINLAND OY

Nano Finland Oy on Nano4life -pinnoitteiden virallinen maahantuoja Suomessa jo vuodesta 2015. Olemme tehneet tuhansia kylpyhuoneiden pintaremontteja ja pinnoituksia yrityksille, yhteisöille ja huoneistojen vuokraajille sekä julkiselle sektorille.

Kehitimme asiakaskokemusten kautta kylpyhuoneisiin sopivan pesu ja pinnoitus palvelutuotteen. Se sisältää kylpyhuoneen monivaihepesun ja nano4life tuotteilla tehdyn kylpyhuoneen nanopinnoituksen. Lisäksi kehitimme myös erilaisia menetelmiä vanhojen kylpyhuoneiden vioittuneiden laatoituisten ja laattasaumausten vaihtoon ilman kylpyhuoneen täysremonttia.

Haluamme nyt tarjota remontti- ja pinnoituspalvelujamme myös kotitalouksille Nano Finland huolto ammattilaisten suorittamana. Teemme ilmaisen kartoituskäynnin kohteeseen. Selvitämme kohteen kunnon sekä annamme ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen.

NANO FINLAND HUOLTO

Nano Finland Huolto tekee kodin pintaremontteja ja pinnoituksia sekä muita remonttitöitä Uudenmaan alueella.

Teemme kylpyhuoneiden monivaihepesut ja nanopinnoitukset sekä laattojen korjaustyöt ja saumalaastien vaihdot sekä muut korjaustyöt. Teemme pinnoituksia erilaisille materiaaleille kuten laatta, betoni, vinyyli ja puu pinnoille.

Yhteistyökumppanimme takaa, että asiakas saa kauttamme tarvitsemansa palvelun oli kyseessä kosteuskartoitus-, putki- ja sähkötyöt tai kylpyhuoneen kalustaminen.

NANO4LIFE VERKKOKAUPPA

Nano4life verkkokaupan pinnoitustuotteet sopivat niin kotitalouksille kuin ammattikäyttöön. Verkkokaupasta saat bakteereilta ja viruksilta suojaavat hygieniatuotteet sekä pinnoitteet kotiin, autoille ja veneille.

Pinnoitteet suojaa sääolosuhteilta, lialta ja kulumiselta kovassa käytössä. Pinnoitteet sopivat pehmeille ja koville materiaaleille tekstiileistä aina lasi- ja maalipintojen suojaamiseen.

Verkkokaupasta löytyy myös ammattilaiskäytössä kehitetty kylpyhuoneen pesu ja pinnoitus tuotepaketti.

LAATU – AVOIMUUS – LUOTETTAVUUS

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu asiakaspalvelu, laatu, avoimuus kaikessa tekemisessä, jatkuva kehitystyö, kustannustehokkuus kaikille osapuolille ja luotettavuus.

Yrityksemme henkilöstö on iloista, motivoitunutta ja koulutettua väkeä, joka koostuu niin naisista kuin miehistäkin. Henkilöstöstämme löytyy pitkän linjan rakennusalan ammattilaisia kuten maalareita, remontintekijöitä ja rakennusalalla eri tehtävissä toimihenkilöinä toimineita ammattilaisia.

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä vaikka et asuisikaan Uudellamaalla ja tarvitset palvelujamme!

Kylpyhuoneiden pintaremontit ja pinnoitukset kotitalouksille

NANO4LIFE PINNOITUS SINUN KYLPYHUONEESEEN

Nano4Life tarjoaa nyt kylpyhuoneiden pintaremontti ja pinnoituspalvelut myös kotitalouksille. Olemme vuodesta 2015 tehneet pintaremontteja ja pinnoituksia yritysasiakkaillemme jo tuhansien pinnoitusten ja pintaremonttien kokemuksella. Suurimpia asiakkaitamme ovat huoneistojen vuokraajat sekä hotelliketjut ympäri Suomea.

Tarjoamme nyt ammattiosaamisemme kotitalouksien käyttöön ja verkkokaupastamme löydät kaikki ammattilaistason tuotteet kodin, autojen ja veneiden pinnoituksiin sekä hygienia tuotteet viruksien, bakteerien ja virusten torjumiseen kotona.

Monivaihepesu

Käytämme ammattitason pesuaineita ja menetelmiä. Teemme kylpyhuoneessa hapan- ja, emäspesun sekä pintojen neutralisoinnin. Varmistamme kaikkien likatyyppien poistamisen: kalkki, rasvat, ruoste, kuonat ja pasuainejäämät.

Pinnoitus

Teemme Nano4life pinnoitukset keittiöön, kylpyhuoneisiin ja muihin tiloihin. Piioksidi pohjaiset pinnoitteet ehkäisevät homeen syntyä ja hylkivät likaa ja vettä. Nano4Life Hygiene pinnoite tappaa virukset ja bakteerit 98%:sti

Laattatyöt

Vaihdamme halkeilleet ja homeiset laattasaumat joko osin tai kokonaan. Ehjät laattasaumat estävät hometta ja  veden pääsyä laattojen alle. Saumojen vaihdolla saadaan myös uutta ilmettä ja väriä kylpyhuoneeseen.

Silikonien vaihto

Uusimme saniteettitilojen silikonit vanhojen tilalle saumojen väriin sopivaksi. Silikonit estävät veden pääsyn laattojen taakse. Sikonien vaihtovälisuositus on n. 3-5 vuoden välein tai jos niissä ilmenee hometta tai osittaista irtoamista.

Nano4life ammattilaistuotteet verkkokaupasta nyt myös kotitalouksille

SUOJAA KOTISI PINNAT LIALTA, KULUMISELTA, VIRUKSILTA JA MIKROBEILTA!

Nano4life nanopinnoitteilla suojaat niin kovat kuin huokoisetkin pinnat, se sopii lähes kaikille materiaaleille. Nano4life tuotteet on sertifioitu ja todettu turvallisiksi käyttää keittiössä ja kylpyhuoneessa. Nano4-Hygiene Life suojaa bakteereilta, mikrobeilta ja myös korona kuolee oikein käsitellyillä Nano4-Hygiene pinnoilla.

Kotiin

Nano4life tuotteet suojaavat kodin pinnat lialta, mikrobeilta, bakteereilta ja kulutukselta.

Se sopii keittiöön, wc-tiloihin, kylpyhuoneeseen, huonekaluille sekä kodin tekstiileille ja vaatteille.

Hygienia

Nano4-hygiene Life pinnoite suojaa pinnat mikrobien hyökkäyksiltä ja tappaa virukset. Myös koronavirus kuolee pinnoitteella.

Se sopii koville ja huokoisille materiaaleille ja antaa 3 vuoden suojan.

Autoille

Nano4life pinnoitteet autoille suojaa autosi lialta ja kulumiselta sekä ulkoa että sisältä.

Se sopii ulkopintojen sekä sisällä tekstiilien suojaamiseen. Nano4life suojaa tuulilasin ja maalipinnan naarmuilta.

Veneille

sisä- ja ulkoNano4life pinnoitteet suojaavat veneesi sään ja veden sekä kovan käytön aiheuttamilta kulumisilta.

Tuotteista löytyy sopivat vaihtoehdot ulkokuorelle, purjeille, kalusteille sekä tekstiileille.

MISTÄ NANO4LIFE PINNOITE ON TEHTY

Nano4Life pinnoitteet pohjautuvat erittäin koviin piidioksidi (SiO2) ja titaani (TiO2) -materiaaleihin. Ne jalostetaan nano-pulveriksi tai stabiloidaan kolloidaaliseksi liuokseksi. Valmistetut nano-materiaalit muokataan SOL-GEL -teknologialla nestemäiseen muotoon niin, että ne soveltuvat ainutlaatuisesti erilaisten materiaalien pintakäsittelyyn, kun halutaan parantaa käsiteltävän pinnan ominaisuuksia.

Nano4Life pinnoitteet ovat:

 • helppoja puhdistaa
 • erittäin vettä ja likaa hylkiviä
 • auringon valolta suojaava: UV -suoja (ISO 11507)
 • suoja, joka ehkäisee levien, sammaleen ja mikrobien muodostumista
 • 100% hengittäviä
 • täysin vapaa tensideistä ja entsyymeistä jne.
 • näkymättömiä kuivumisen jälkeen
 • erittäin kitkankestäviä
 • helppoja käyttää
 • nopeasti kuivuvia
 • painepesun ja höyrypuhdistuksen kestäviä
 • täysin pakkasenkestävä
 • ekologiasia ja hygieenisiä
 • tutkitusti ihmiselle vaarattomia (FDA -sertifiotu)
 • korkeita lämpötiloja sietäviä (max 450-1200°C)
Nano4-Hygiene Life

SUOJAA PINNAT KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISELTÄ

Nano4 -hygiene pinnoite antaa  3 vuoden kulutusta kestävän suojan mikrobien hyökkäyksiltä kiiltäville ja huokoisille pinnoille.

Tappaako Nano4 -hygiene life pinnoite koronaviruksen COVID-19: n?

Tuote NANO4-HYGIENE LIFE® on suunniteltu ja valmistettu 2 vuotta ennen COVID-19: n syntymistä. Ennen tuotteen julkaisua teimme paljon testejä tuolloin olemassa oleville bakteereille ja viruksille. Testit ovat osoittaneet, että NANO4-HYGIENE LIFE® tappaa 99,999% tunnetuista bakteereista ja viruksista. Tieteellinen tiimimme uskoo, että NANO4-HYGIENE LIFE® teoreettisesti tappaa COVID-19:n, kun se koskettaa suojattua pintaa. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa sinulle, että olemme jo saaneet todistuksen siitä, että pinnoite tappaa toisen tyyppisen koronaviruksen.