Koti

Hygienia

Auto

Vene

Nano4life tuotteet veneen pintojen suojaamiseen

SUOJAA VENEESI PINNAT SÄÄLTÄ, KULUMISELTA JA NAARMUILTA

Sopii ulkopinnoille, lasipinnoille ja veneen tekstiileille

Nano4Life veneesi suojaksi

NANO4LIFE -pinnoite suojaa kulumiselta, säältä ja naarmuilta

Veneen ulkopinta

CSC4-Yacht kolmitoiminen pinnoite (CSC= Clean, Shine, Coat) suojaa veneesi ulkopinnat lialta, rasvalta ja öljyltä.  Käsitelty pinta on myös helppo puhdistaa. Kestää hyvin mekaanista hankausta. Korkea kiiltoisuusaste.

Nano4-Yacht luo kestävän suojan veneen ulkopinnoille ja tekee puhtaamapidon helpoksi.  Se antaa suojan myös auringon UV-säteilylle suojaten pintaa ennenaikaiselta haalistumiselta.

  Veneen lasi- ja kromipinnat

  Nano4-Chromemetal pinnoite sopii kromi- ja metallipinnoille. Käsitelty pinta hylkii vettä ja likaa sekä on helppo pitää puhtaana.

  Nanodiamond4-Glass luo näkymättömän kalvon titaani -nanopartikkeleista mille tahansa lasipinnalle. Se suojaa tehokkaasti naarmuilta, kaikentyyppiseltä lialta. Ajaessa sadevesi pakenee tuulilasilta.

  Veneen purjeet ja verhoilut

  Nano4-Marinetextile ei vaikuta tekstiilin ulkonäköön, tuntumaan, väriin tai hengittävyyteen. Se sopii veneen purjeille ja verhoiluille. Se luo näkymättömän pinnan joka estää veden imeytymisen ja suojaa likaa ja tahroja vastaan. Se antaa suojan myös auringon UV-säteilylle suojaten pintaa ennenaikaiselta haalistumiselta.

  Nano4-Ultracoat -pinnoite sopii huokoisille materiaaleille – kangas, puu, kivi, betoni. Käsitelty pinta luo voimakkaan vedenhylkimisreaktion ja lika on helppo puhdistaa pinnalta. Pinnoite on antibakteerinen.

  CSC4-YACHT

  CSC4 -YACHT (Clean-Shine-Coat) pinnoite tiivistää suojatun pinnan ja vähentää likahiukkasten, kuten öljyisten aineiden ja ympäristön epäpuhtauksien, tarttumista. Tällä tavoin lika, kuten rasva, suola, ruoka ei voi imeytyä tai tarttua pinnalle. Se voidaan helposti poistaa vain pienellä vedellä.

  Sopii:

  • Muoviset aluksen pinnat, ABS
  • Lasikuitu, Polykarbonaatti, GRP
  • Neopren, Hypalon

   Miten se toimii:

  • CSC4 -YACHT poistaa pinnalta kaiken lian, ympäristön epäpuhtaudet ja naarmut.
  • Tehokkaat geelipinnoituskomponentit peittävät naarmut tai muut hankaumat ja palauttaa alkuperäisen ilmeen.
  • CSC4-Yacht® käyttää piidioksidin (SiO2) nanohiukkasia ja uusinta SolGel-nanoteknologiaa luoden suojaavan ja kovan pinnan.

  SUOJAA VENEESI SÄÄN VAIKUTUKSILTA

  Nano4Life pinnoitteet pohjautuvat erittäin tiiviisiin pii-, titaani-, alumiini- tai zirkoni-materiaaleihin. Ne voidaan käsitellä nano-pulveriksi tai stabiloida kolloidaaliseksi liuokseksi. Valmistetut nano-materiaalit voidaan muokata edelleen niin, että ne soveltuvat ainutlaatuisesti erilaisten materiaalien pintakäsittelyyn, kun halutaan parantaa tai muuttaa käsiteltävän pinnan ominaisuuksia.

  Nano4Life nanopinnoitteet eri käyttökohteisiin

  NANO4LIFE SUOJAA KOTONA JA KODIN ULKOPUOLELLA

  KOTIIN

  HYGIENIA

  AUTOILLE

  VENEILLE