Monivaihe- pesu

Pinnoitus työt

Laatta ja saumaustyöt

Silikonien vaihto

Nano Finland Huolto on pintaremonttien ammattilainen

PINTAREMONTIT JA HUONEISTOREMONTIT
KOTITALOUKSILLE

Ammattilaisen tekemä pintaremontti kestää ja tuo lisää arvoa

Nano Finland Huolto on pintaremonttien ammattiosaaja

PINTAREMONTIT JA HUONEISTOREMONTIT KOTITALOUKSILLE

Nano4Life tarjoaa nyt kylpyhuoneiden pintaremontti ja pinnoituspalvelut myös kotitalouksille. Olemme vuodesta 2015 tehneet pintaremontteja ja pinnoituksia yritysasiakkaillemme jo tuhansien pinnoitusten ja pintaremonttien kokemuksella. Suurimpia asiakkaitamme ovat huoneistojen vuokraajat sekä hotelliketjut ympäri Suomea.

NANO FINLAND HUOLTO

PINNOITUSTYÖT 

Nano Finland Huolto tekee kodin kokonaisvaltaisia pintaremontteja ja pinnoituksia Uudenmaan alueella.

Teemme kylpyhuoneiden pintaremontit ja pinnoitukset, saunojen pesut ja pinnoitukset, massalattiat, maalaus, laminaatti/vinyyli + listoitus ja erilaiset pinnoitustyöt betonille sekä puulle.

Yhteistyökumppanimme takaa, että asiakas saa kauttamme tarvitsemansa palvelun oli kyseessä kosteuskartoitus-, putki- ja sähkötyöt tai kylpyhuoneen kalustaminen.

NANO FINLAND OY

NANO4LIFE MAAHANTUONTI

Nano Finland Oy on Nano4life nanopinnoitteiden virallinen maahantuoja Suomessa jo vuodesta 2015 lähtien.

Nano4life nanoteknologia yritys valittu vuonna 2019 alan 10 innovatiivisimman yrityksen joukkoon. Nano4Life pinnoitteet ovat testattuja ja sertifioituja. Tuotteita myydään jo yli 40 maassa ja ne ovat laajalti käytössä euroopan alueella. 

Verkkokaupasta saat bakteereilta ja viruksilta suojaavat hygieniatuotteet sekä nanopinnoitteet kodin, autojen ja veneiden kovien ja huokoisten materiaalien pinnoittamiseen.

Anna Nano Finland Huolto ammattilaisen pinnoittaa kylpyhuoneesi

TILAA KYLPYHUONEEN PESU, PINNOITUS JA PINTAREMONTTI

Tarjoamme nyt ammattiosaamisemme kotitalouksien käyttöön. 

Puhdistamme kylpyhuoneesi kaikesta liasta ammattilaisen suorittamalla monivaihepesulla. Arviomme laattasaumojen kunnon ja teemme ehdotuksen niiden kunnostamisesta. Pinnoitamme kylpyhuoneen pinnat Nano4Life nanoteknologia tuotteilla ja vaihdamme uudet silikonit vanhojen tilalle.

Monivaihepesu

Käytämme ammattitason pesuaineita ja menetelmiä. Teemme kylpyhuoneessa hapan- ja, emäspesun sekä pintojen neutralisoinnin. Varmistamme kaikkien likatyyppien poistamisen: kalkki, rasvat, ruoste, kuonat ja pasuainejäämät.

Pinnoitus

Teemme Nano4life pinnoitukset keittiöön, kylpyhuoneisiin ja muihin tiloihin. Piioksidi pohjaiset pinnoitteet ehkäisevät homeen syntyä ja hylkivät likaa ja vettä. Nano4Life Hygiene pinnoite tappaa virukset ja bakteerit 98%:sti

Laattatyöt

Vaihdamme halkeilleet ja homeiset laattasaumat joko osin tai kokonaan. Ehjät laattasaumat estävät hometta ja  veden pääsyä laattojen alle. Saumojen vaihdolla saadaan myös uutta ilmettä ja väriä kylpyhuoneeseen.

Silikonien vaihto

Uusimme saniteettitilojen silikonit vanhojen tilalle saumojen väriin sopivaksi. Silikonit estävät veden pääsyn laattojen taakse. Sikonien vaihtovälisuositus on n. 3-5 vuoden välein tai jos niissä ilmenee hometta tai osittaista irtoamista.

KIINNOSTUITKO?

  1. Tilaa ilmainen kartoituskäynti
  2. Ammattilainen selvittää kylpyhuoneen kunnon
  3. Saat tarjouksen kylpyhuoneen pintaremontista

Pintaremontilla uusitaan kylpyhuoneen vioittuneet pinnat. Puhdistetaan pinnat monivaihepesu -menetelmällä. Pinnoitetaan kylpyhuone Nano4life pinnoitustuotteilla.

Pintaremontilla säästät selvää rahaa ja jatkat kylpyhuonen elinkaarta useilla vuosilla. 

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, vaikka et asuisikaan Uudellamaalla ja tarvitset palvelujamme!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

Nano4Life nanopinnoitteet eri käyttökohteisiin

NANO4LIFE SUOJAA KOTONA JA KODIN ULKOPUOLELLA

KOTIIN

HYGIENIA

AUTOILLE

VENEILLE