Monivaihe- pesu

Pinnoitus työt

Laatta ja saumaustyöt

Silikonien vaihto

Nano4life pinnoitus suojaa lialta ja kulumiselta

KYLPYHUONEIDEN
PINTAREMONTIT JA PINNOITUKSET
KOTITALOUKSILLE

Ammattilaisen tekemä pinnoitus ja pintaremontti lisää kylpyhuoneen käyttöikää

Nano Finland suojaa ja korjaa myös kotien pinnat

KYLPYHUONEEN PESU, PINNOITUS JA PINTAREMONTTI TUO SÄÄSTÖÄ

Nano Finland tarjoaa nyt kylpyhuoneiden pintaremontti ja pinnoituspalvelut myös kotitalouksille. Olemme vuodesta 2015 tehneet pintaremontteja ja pinnoituksia tuhansiin kylpyhuoneisiin eri puolilla Suomea.

Olemme kehittäneet menetelmän jolla kylpyhuone saa uuden ilmeen, puhtaan ja kestävän nano4life -pinnoituksen, joka jatkaa kylpyhuoneen elinkaarta useilla vuosilla eteenpäin vain murto-osalla kylpyhuoneen uusimisen hinnasta.

Monivaihepesu

Käytämme ammattitason pesuaineita ja menetelmiä. Teemme kylpyhuoneessa hapan- ja, emäspesun sekä pintojen neutralisoinnin. Varmistamme kaikkien likatyyppien poistamisen: kalkki, rasvat, ruoste, kuonat ja pasuainejäämät.

Nanopinnoitus

Teemme Nano4life pinnoitukset keittiöön, kylpyhuoneisiin ja muihin tiloihin. Piioksidi pohjaiset pinnoitteet ehkäisevät homeen syntyä ja hylkivät likaa ja vettä. Nano4Life Hygiene pinnoite tappaa virukset ja bakteerit 98%:sti

Laattatyöt

Vaihdamme halkeilleet ja homeiset laattasaumat joko osin tai kokonaan. Ehjät laattasaumat estävät hometta ja  veden pääsyä laattojen alle. Saumojen vaihdolla saadaan myös uutta ilmettä ja väriä kylpyhuoneeseen.

Silikonien vaihto

Uusimme saniteettitilojen silikonit vanhojen tilalle saumojen väriin sopivaksi. Silikonit estävät veden pääsyn laattojen taakse. Sikonien vaihtovälisuositus on n. 3-5 vuoden välein tai jos niissä ilmenee hometta tai osittaista irtoamista.

Anna Nano Finland ammattilaisten pinnoittaa kylpyhuoneesi

TILAA KYLPYHUONEEN PESU, PINNOITUS JA PINTAREMONTTI

Tarjoamme nyt ammattiosaamisemme kotitalouksien käyttöön. 

Puhdistamme kylpyhuoneesi kaikesta liasta ammattilaisen suorittamalla monivaihepesulla. Arviomme laattasaumojen kunnon ja teemme ehdotuksen niiden kunnostamisesta. Pinnoitamme kylpyhuoneen pinnat Nano4Life nanoteknologia tuotteilla ja vaihdamme uudet silikonit vanhojen tilalle.

KIINNOSTUITKO?

  1. Tilaa ilmainen kartoituskäynti
  2. Ammattilainen selvittää kylpyhuoneen kunnon
  3. Saat tarjouksen kylpyhuoneen pintaremontista

Pintaremontilla uusitaan kylpyhuoneen vioittuneet pinnat. Puhdistetaan pinnat monivaihepesu -menetelmällä. Pinnoitetaan kylpyhuone Nano4life pinnoitustuotteilla.

Pintaremontilla säästät selvää rahaa ja jatkat kylpyhuonen elinkaarta useilla vuosilla. 

Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, vaikka et asuisikaan Uudellamaalla ja tarvitset palvelujamme!

TILAA ILMAINEN KARTOITUSKÄYNTI

Markkinointilupa

Nano4Life nanopinnoitteet eri käyttökohteisiin

NANO4LIFE SUOJAA KOTONA JA KODIN ULKOPUOLELLA

KOTIIN

HYGIENIA

AUTOILLE

VENEILLE