Koti

Hygienia

Auto

Vene

Nano4life tuotteiden kodin pintojen suojaamiseen

SUOJAA KOTISI PINNAT KULUMISELTA, BAKTEEREILTA JA MIKROBEILTA

Sopii koville ja huokoisille pinnoille sekä tekstiileille

Nano4Life kotisi suojaksi

NANO4LIFE -pinnoite suojaa kulumiselta, lialta ja mikrobeilta

Keittiö ja kylpyhuone

Nano4-Bathcare sopii koville kaakeli- ja kivipinnoille. Se luo kovan kulutusta kestävän pinnan sekä estää lian imeytymisen huokosiin. Käsitelty pinta hylkii vettä ja likaa sekä on helppo pitää puhtaana.

Nano4-Chromemetal -pinnoite sopii kromi- ja metallipinnoille. Käsitelty pinta hylkii vettä ja likaa sekä on helppo pitää puhtaana.

Nanodiamond4-Glass luo näkymättömän kalvon titaani -nanopartikkeleista mille tahansa lasipinnalle. Se suojaa tehokkaasti naarmuilta ja lialta.

Nano4-ToiletBowl on suunniteltu posliinipinnoille luoden kovan pinnan, josta lian ja bakteerit voi huuhdella helposti pelkällä vedellä.

Kodin tekstiilit

Nano4-Ultracoat -pinnoite sopii huokoisille materiaaleille – kangas, puu, kivi, betoni. Käsitelty pinta luo voimakkaan vedenhylkimisreaktion ja lika on helppo puhdistaa pinnalta. Pinnoite on antibakteerinen.

Nano4-Ultracoat peittää kaikki huokoiset pinnat näkymättömällä, tarttumattomalla pinnoitteella. Käytännössä kuiva lika ei enää tartu pintaan. Kostea lika ei myöskään enää imeydy huokoiselle pinnalle.

 

PUU JA KIVIPINNAT

Nano4-Wood tarjoaa puupinnoille vettä ja likaa hylkivän suojan. Se sopii niin sisä kuin ulkokäyttöön. Tuote ei sisällä mitään haitallisia kemikaaleja. Se luo kovan kulutusta kestävän pinnan.

Nano4-Stone tarjoaa kivisille pinnoille vettä ja likaa hylkivän suojan. Se sopii niin sisä kuin ulkokäyttöön. Tuote ei sisällä mitään haitallisia kemikaaleja. Se luo kovan kulutusta kestävän pinnan

NANO4-ULTRACOAT SUOJAA HUOKOISET PINNAT

Nano4 -Ultracoat pinnoite antaa pitkäaikaisen suojan kodin huokoisille pinnoille: kankaat, puu, kivi, betoni. Pinnoite suojaa lialta ja kulumiselta sekä tekee huokoisen pinnan voimakkaasti vettähylkiväksi.

Nano4-Ultracoat pinnoitteella käsitellyt materiaalit hylkivät likaa ja ne on helppo pitää puhtaana.

Mihin kaikkeen se sopii:

  • Huonekalut, matot
  • Vaatteet, kengät ja takit
  • Puiset kalusteet, seinät ja lattiat
  • Kiviseinät ja -lattiat
  • Kivilaatat ja sementit

TEE KODISTASI PUHDAS JA HELPPOHOITOINEN

Nano4Life pinnoitteet pohjautuvat erittäin tiiviisiin pii-, titaani-, alumiini- tai zirkoni-materiaaleihin. Ne voidaan käsitellä nano-pulveriksi tai stabiloida kolloidaaliseksi liuokseksi. Valmistetut nano-materiaalit voidaan muokata edelleen niin, että ne soveltuvat ainutlaatuisesti erilaisten materiaalien pintakäsittelyyn, kun halutaan parantaa tai muuttaa käsiteltävän pinnan ominaisuuksia.

Nano4Life nanopinnoitteet eri käyttökohteisiin

NANO4LIFE SUOJAA KOTONA JA KODIN ULKOPUOLELLA

KOTIIN

HYGIENIA

AUTOILLE

VENEILLE