Koti

Hygienia

Auto

Vene

Nano4life tuotteiden maahantuonti ja myynti

NANO FINLAND OY
PÄÄSIÄISKISASSA VOIT VOITTAA MÄMMIN SIJASTA SELVÄÄ RAHAA!

Oikein vastanneiden kesken arvomme 100€ lahjakortin

Puhtaiden ja kulutusta kestävien pintojen tekijä

NANO FINLAND OY

PÄÄSIÄISKISA

OSALLISTU PÄÄSIÄISKISAAN JA VOIT VOITTAA
100€ LAHJAKORTIN VERKKOKAUPPAAMME SEKÄ KUVASSA OLEVAT MUNAT NANO4LIFE ÄMPÄRISSÄ.

Kuinka monta Kinder yllätysmunaa näet alla olevassa kuvassa?
Lähetä vastauksesi alla olevalla lomakkeella. Oikein vastanneiden kesken arvotaan 100 € lahjakortti.

ONKO SINUN KYLPYHUONEESSASI MÄMMIÄ?

Vanhan pinttyneen kylpyhuoneen alkuperäinen ilme voidaan palauttaa ilman kallista remonttia. Nano4Life kylpyhuoneen pesu ja pinnoitus palauttaa kylpyhuoneen uuteen loistoonsa ja pinnoituksen ansiosta se on likaa hylkivä ja helppo pitää puhtaana.

OSALLISTUN KISAAN

Haluan myös lisätietoa kylpyhuoneen pinnoituksesta

KATSO ALTA MILLAISIA TAIKOJA TEEMME?

Olemme kehittäneet menetelmän jolla kylpyhuone saa uuden ilmeen, puhtaan ja kestävän nano4life -pinnoituksen, joka jatkaa kylpyhuoneen elinkaarta useilla vuosilla eteenpäin vain murto-osalla kylpyhuoneen uusimisen hinnasta.

Kylpyhuoneen monivaihepesu

Käytämme ammattitason pesuaineita ja menetelmiä. Teemme kylpyhuoneessa hapan- ja, emäspesun sekä pintojen neutralisoinnin. Varmistamme kaikkien likatyyppien poistamisen: kalkki, rasvat, ruoste, kuonat ja pasuainejäämät.

Kylpyhuoneen nanopinnoitus

Teemme Nano4life pinnoitukset keittiöön, kylpyhuoneisiin ja muihin tiloihin. Piioksidi pohjaiset pinnoitteet ehkäisevät homeen syntyä ja hylkivät likaa ja vettä. Nano4Life Hygiene pinnoite tappaa virukset ja bakteerit 98%:sti

Kylpyhuoneen laatoituksen korjaus

Vaihdamme halkeilleet ja homeiset laattasaumat joko osin tai kokonaan. Ehjät laattasaumat estävät hometta ja  veden pääsyä laattojen alle. Saumojen vaihdolla saadaan myös uutta ilmettä ja väriä kylpyhuoneeseen.

Kylpyhuoneen silikonien vaihto

Uusimme saniteettitilojen silikonit vanhojen tilalle saumojen väriin sopivaksi. Silikonit estävät veden pääsyn laattojen taakse. Sikonien vaihtovälisuositus on n. 3-5 vuoden välein tai jos niissä ilmenee hometta tai osittaista irtoamista.