Koti

Hygienia

Auto

Vene

Nano4life tuotteet auton pintojen suojaamiseen

SUOJAA AUTOSI PINNAT KULUMISELTA, SÄÄLTÄ JA NAARMUILTA

Sopii maalipinnoille, lasipinnoille ja auton tekstiileille

Nano4Life autosi suojaksi

NANO4LIFE -pinnoite suojaa kulumiselta, säältä ja naarmuilta

Auton maalipinta

Nanodiamond4-Carpaint on erittäin kestävä suoja naarmuuntumista, tuhrimista ja sääolosuhteita vastaan. Se suojaa maalipintaa myös UV-säteilyltä ja hapon vaikutukselta. Korkea kiiltoisuusaste.

Nano4-Carprotect luo kestävän suojan maalipinnalle ja tekee auton puhtaanapidon helpoksi. Auton normaalipesussa ei tarvitse käyttää pesuaineita. Korkea kiiltoisuusaste.

CSC-4Carprotect kolmitoiminen pinnoite (CSC= Clean, Shine, Coat) suojaa autosi ulkopinnat lialta, rasvalta ja öljyltä.  Käsitelty pinta on myös helppo puhdistaa. Korkea kiiltoisuusaste.

Auton lasipinnat

Nano4-Carglass on suunniteltu autojen tuulilasille ja pinnoille, joilla käytetään pyyhkimiä. SiO2: n suojakerros tarjoaa pitkäkestoisen suojan pölyä, hyönteisiä ja ​​likaa vastaan. Ajaessa sadevesi pakenee tuulilasilta.

Nanodiamond4-Glass luo näkymättömän kalvon titaani -nanopartikkeleista mille tahansa lasipinnalle. Se suojaa tehokkaasti naarmuilta, kaikentyyppiseltä lialta. Ajaessa sadevesi pakenee tuulilasilta.

Auton verhoilut

Nano4-Ultracoat -pinnoite sopii huokoisille materiaaleille – kangas, puu, kivi, betoni. Se luo vetta ja likaa hylkivän pinnan sekä ehkäisee lian imeytymistä materiaalin huokosiin. Se suojaa myös auringon UV-säteilyltä.

Nano4-Plastic -pinnoite mahdollistaa lian ja bakteerien helpon poistamisen pelkällä vedellä. Se antaa suojan myös auringon UV-säteilylle suojaten pintaa ennenaikaiselta haalistumiselta.

NANODIAMOND 4-CARPAINT

NANODIAMOND4 -CARPAINT pinnoite luo kovan ja kestävän suojan auton maalipinnalle.

Nanodiamond4-Carpaint luo anti-graffitisen suojan sekä suojaa maalipintaa jopa tulelta ja paahtavalta auringon paisteelta.

Miten se toimii:

  • Itsestäänpuhdistuva pinta vedellä
  • Anti-grafittinen suoja maalipinnalle
  • Suojaa maalipintaa UV-säteilyltä
  • Äärimmäinen kuumuuden sietokyky (1200°C asti)
  • Pitkälle kehittynyt hapon kesto
  • Erittäin vahva suoja kemiallista korroosiota vastaan
  • 10 vuotta kestävä suojaus
  • Suoja äärimmäisiä sääolosuhteita vastaan

SUOJAA AUTOSI KULUMISELTA JA ILKIVALLALTA

Nano4Life pinnoitteet pohjautuvat erittäin tiiviisiin pii-, titaani-, alumiini- tai zirkoni-materiaaleihin. Ne voidaan käsitellä nano-pulveriksi tai stabiloida kolloidaaliseksi liuokseksi. Valmistetut nano-materiaalit voidaan muokata edelleen niin, että ne soveltuvat ainutlaatuisesti erilaisten materiaalien pintakäsittelyyn, kun halutaan parantaa tai muuttaa käsiteltävän pinnan ominaisuuksia.

Nano4Life nanopinnoitteet eri käyttökohteisiin

NANO4LIFE SUOJAA KOTONA JA KODIN ULKOPUOLELLA

KOTIIN

HYGIENIA

AUTOILLE

VENEILLE